Grått...

För exakt en vecka sedan skrev jag att det regnar ute och det är tenta imorgon. Idag är det samma dag som den dagen. Det regnar ute och det är tenta imorgon. Enda skillnaden är väl att det är en annan tenta. Och att det har gått en vecka.

Det är grått ute och utsikten inför tentan är minst lika grå. Sen väntar en ännu gråare vecka inför den mest gråa tentan av dem alla.

Sen! Ja då jävlar. Efter sista tentan på fredag kommer alla färger bara explodera rakt ut!

Äta himlen

Vad gör man när det regnar ute och man känner att man varken orkar eller behöver plugga mer inför morgondagens tenta? Om man hade Eurosport på TV:n hade man garanterat sjunkit ner i fåtöljen framför lite grustennis på Roland Garros. Nu faller det sig så att Eurosport inte finns att tillgå. Så istället funderar jag över om inte The Geese of Beverly Road är The Nationals finaste låt och kommer fram till att så antagligen är fallet.

"Serve me the sky tonight, serve me the sky with a big slice of lemon"

Svårt att gräva ner sig

Jaha, då befann man sig mitt i en tentaperiod igen då. Även om det känns ganska bra för tillfället så vet jag att det inte kommer att göra det så länge till. När termodynamiken är skriven på måndag är det nämligen dags att ge sig på resten. Resten är i det här fallet något som jag knappt vet vad det faktiskt är. Jag tror att det stavas mekanik och fluidmekanik, kanske.

Än så länge så har helger i viss mån fortfarande varit helger. Och det väldigt trevliga helger med bland annat långa och mysiga kvällar i parken. Vi får se hur hårt det straffar sig nästa vecka.

Det är synd att den bästa tiden i Uppsala endast varar i några få veckor. Trots att det är tentor som ska skrivas hit och dit är det ändå de sista veckorna innan sommarlovet som är de finaste. Att ta några steg utanför dörren, slå sig ner på en filt i parken, grilla ett par hamburgare och spela lite kubb är inte helt fel.

Jag är rädd för alla

Sufjan Stevens följde med The National till David Letterman. Hans bakgrundssång är precis lika vacker som den är på skivan. Skruva upp volymen och titta med fördel i hd, det är magiskt.


The Radio Dept. @ V-dala, Uppsala



The Radio Dept. spelade på V-dala i lördags. Det var fint, trevligt, mysigt och allt där till.

Valborg i Uppsala #2

Valborg har kommit och gått. En natt tog det. En natt, sen var Uppsala en död stad med skräp och glassplitter på vägarna och i parkerna. Ena dagen går man runt parken för att det är omöjligt att gå igenom, nästa cyklar man runt den fast den är tom. Valborg ger mig väldigt blandade känslor. Som tur är finns alkoholen där och trubbar ner känslan av panik när man tillslut bestämmer sig för att gå igenom parken och man ser fler ansikten än hjärnan någonsin klarar av att ta in.

RSS 2.0